Yleiset ehdot

Tietoja näistä käyttöehdoista saataville. Vierailemalla verkkosivustolla sitoudut noudattamaan näitä käytettävissä olevia ehtoja Tässä. Siksi voi olla hyödyllistä, jos luet sopimuksen huolellisesti ja tulostat ja tallennat tarvittaessa kopion. Jos sinä älä hyväksy Ehtoja heti lopeta verkkosivuston käyttö. Kun käytetään termiä "sinä", se tarkoittaa kävijät, jotka tulevat verkkosivustolle ja termillä "me" tarkoittaa verkkosivuston takana olevaa yritystä: BRILLIANT SHOPPING AS, Havørnbrautene 29, 4049 Hafrsfjord, Norway. Termi verkkosivusto tarkoittaa www. yxl.fi ja sen alasivut.

Käyttöehtojen muutos

Pidätämme oikeuden muuttaa käyttäjien käyttöehtoja milloin tahansa. Tätä parannetaan jatkuvasti Palvelu ja verkkosivusto, jotka voivat myös muuttaa käyttöehtoja. Muutokset koskevat sellaisia tapauksia siitä lähtien, kun ne on julkaistu, ja sinun katsotaan hyväksyneen muutokset käymällä verkkosivustolla.

Palvelun kuvaus

Sivuston tavoitteena on tyydyttää kävijöitä muilta verkkosivustoilta, verkkokaupoista ja erityyppiset palvelut. Tulokset koostuvat pääasiassa tuotteista, joita voi ostaa Internet eri verkkokaupoista. Verkkosivustollamme lueteltuja tuotteita ja tarjouksia ei myydä meistä, mutta liittyy muihin verkkokauppoihin ja palveluihin, joissa tuotteet ovat myynnissä. Jos tuotteita tai tuloksia ei ole myynnissä, emme ota vastuuta tästä. Tarkoitus verkkosivustollamme on kerätä tuloksia ja antaa kävijöiden löytää tuotteita ja tuloksia monilta eri paikoissa, kuten verkkokaupoissa ja Internet-palveluissa, jne. Tiedot päivitetään ajoittain eri lähteistä, joten emme voi ottaa vastuuta siitä, että tulosten tiedot ovat asianmukaisia. Meillä on ei myy, myy tai lisensoi lueteltuja tuotteita tai tuloksia, eikä siksi ota vastuuta luetellut tuotteet ja tulokset. Suostut ottamaan yhteyttä suoraan kolmansiin osapuoliin, ts. Myymälään tuotteita tai Internet-palvelua tuotteisiin ja tuloksiin liittyvien kysymysten tuloksena. Kaikki palaute Tuotteita ja tuloksia koskevat valitukset, kommentit ja riidat on tehtävä suoraan kolmansille osapuolille johon verkkosivusto linkittää.

Tietosuojakäytäntö

Sinun on myös osallistuttava tietosuoja- ja käytäntöpolitiikkaamme, jossa on tärkeitä tietoja henkilötietoja ja miten käsittelemme tietoja sinusta vierailijoina.

Lapset käyttäjät

Tämä sivusto ei sovellu alle 18-vuotiaille vierailijoille. Käymällä verkkosivustolla ja hyväksymällä näin ehdot takaat, että olet vähintään 18-vuotias. Jos et ole yli 18-vuotias, sinulla ei ole oikeutta vierailla verkkosivustolla ja välittömästi lopettaa verkkosivuston käyttö.

Arviot

Verkkosivustolla on arvosteluja tuotteista ja kaupoista, jotka toimittavat tuotteita ja Tulokset. Arviot tulevat enimmäkseen kolmansilta osapuolilta, mutta voit myös lisätä vierailijana omat arviointisi suoraan. Emme ota vastuuta julkaistuista arvioista, ja olemme oikeassa (mutta ei velvollisuutta) oman harkintansa mukaan kieltäytyä, siirtämään tai poistamaan materiaalia, joka tarkastellaan verkkosivustolta ja joka ehtojen vastainen tai joita pidämme sopimattomina.

Pääsy verkkosivustolle

Pyrimme siihen, että verkkosivuston olisi aina oltava turvallisessa käytössä ja keskeytyksettä, jotta kaikki tiedot ovat jatkuvasti saatavilla. Emme kuitenkaan voi taata täydellistä pääsyä verkkosivustolle milloin tahansa. Tekijä tilanteissa, kuten järjestelmän vikatilanteissa, kunnossapidossa, korjauksissa ja syistä, joita emme voi hallita, pääsy peruutettu ilman ennakkoilmoitusta vierailijoille.

Linkit

Sivustolla on linkkejä eri paikkoihin, joissa me tai kolmannet osapuolet linkittävät muihin verkkosivustoihin tai resursseihin. Koska meillä ei ole valvoa näitä sivuja, hyväksyt, että olemme vastuussa näiden sivujen sisällöstä. Sinä hyväksyy myös, että emme ole osapuoli tekemässäsi kaupassa tai sopimuksessa kolmansien osapuolten kanssa, ja teet sen älä ota meitä mukaan riitaan sinun ja kolmansien osapuolten välillä.

Tekijänoikeudet ja lisenssit

Kaikki tämän verkkosivuston sisältö kuuluu yritykselle BRILLIANT SHOPPING AS ja on suojattu tekijänoikeuslailla. Tämä tietoja, mukaan lukien teksti ja kuvat, ei saa muuttaa, kopioida tai tallentaa missään muodossa ilman käyttäjän BRILLIANT SHOPPING AS lupa. Näiden sääntöjen rikkomuksista ilmoitetaan poliisille. Jos uskot, että se on tapahtunut loukkaat immateriaalioikeuksiasi verkkosivustolle toimittamiisi tietoihin, esim. tarkistuksen kautta tai muuta sisältöä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] .

Julkinen tieto

Tämä termi, samoin kuin muut tässä mainitut ehdot, ovat täydellinen sopimus sinun ja meidän välillä, kun verkkosivustosi käytöstä. Jos sinun ja meidän välillä on erimielisyyttä näistä ehdoista, ruotsi Sovellettu. Jos toimivaltainen tuomioistuin pitää näitä ehtoja pätemättöminä, molemmat osapuolet sopivat, että tuomioistuin pyrkii ottamaan huomioon yhteisen osapuolen tarkoituksen sellaisena kuin se näyttäisi näissä ehdoissa.Close

Seuraamme istuntoja evästeillä

Minkä takia?

Käytämme evästeitä ja paikallista tallennustilaa parempaan UX, analytiikka ja mainokset.

Our privacy policy